Google Photos Backup Hvordan sikkerhetskopiere bilder ved hjelp av Google Photos

Google Photos Backup Hvordan sikkerhetskopiere bilder ved hjelp av Google Photos

Google Photos Backups er en absolutt livredder når du migrerer til en annen enhet, eller hvis du trenger å frigjøre lagring på iPhone eller fikse ingen plass på Android. Altfor ofte lagrer smarttelefonbrukere alle dyrebare fotoer og videoer, men kan aldri sikkerhetskopiere dem. Ikke bare forårsaker dette problemer hvis telefonen din møter et problem, men det kan også ta flere timer å overføre alle bildene dine fra en enhet til en annen.

Det er der Google Photos tråkker inn, og gjør sikkerhetskopiering av fotobiblioteket * relativt * smertefritt. Enten du er opptatt av å miste bildene dine, forberede deg på å få en ny enhet, eller bare prøve å frigjøre litt dyrebar plass på telefonen din, er Google Photos en av de beste skytjenestene for å gjøre jobben.

Her er vår praktiske guide til å bruke Google -bilder for å sikkerhetskopiere fotobiblioteket ditt.

Hvordan sikkerhetskopiere bilder på Google -bilder

Å lagre bildene dine i Googles skylagring er enkelt, men instruksjonene varierer avhengig av enheten din. Du kan synkronisere appen på alle enhetene dine og til og med bruke den til å slette alle bilder fra enheten når sikkerhetskopien er fullført.

Se på hvordan du kan sikkerhetskopiere bildene dine for hver enhet.

Sikkerhetskopier bildene dine i Google -bilder fra en iPhone eller iPad

  1. Installer Google Photos -appen på iPhone eller Desktop -appen på Mac -en din.
  2. Med iOS vil Google -bilder trenge tillatelse til å starte en sikkerhetskopi. Du kan velge alternativet slik at Google -bilder får tilgang til alle bilder eller de du vil få sikkerhetskopiert.
  3. Når du har valgt bildatillatelsene dine, vil sikkerhetskopien begynne, noe som fremgår av en blå ring rundt profilbildet ditt i øverste høyre hjørne av appen.

For MAC -PC -er må du dytte bilder i riktig retning: Velg mappen der bildene dine er lagret.

4. Hvis du vil slå automatisk synkronisering, åpner du appen og velger "Meny> Innstillinger> Sikkerhetskopier og synkroniseres," som du kan trykke på for å slå på eller på.

Advarsel: Vær på vakt mot å bruke Apples iCloud Photo Library. Noen ganger er bildene dine som er lagret i skyen synlige på enheten din, men ikke teknisk lagret der. Som sådan kan det hende at Google -bilder ikke kan se og lagre nevnte innhold. En enkel, men litt irriterende løsning er å sikre at hver fil blir lagret på smarttelefonen/datamaskinen. Irriterende, ja, men det er en idiotsikker plan.

Hvordan sikkerhetskopiere bilder på Google -bilder på en PC

  1. Installer Google Drive, Google Photos Desktop Uploader for sikkerhetskopiering og synkronisering av mapper og filer.
  2. Logg på med Google -kontoen du vil bruke til Google Photos.
  3. Velg hvilke mapper du vil kontinuerlig sikkerhetskopiere til Google -bilder og deretter Sikkerhetskopier til Google Photos.
  4. Velg størrelsen på bildet og videoopplastingen du foretrekker.
  5. Når du er klar, velg Gjort> spar.

Hvordan sikkerhetskopiere bilder på Google -bilder på Android

  1. Last ned Google -bilder fra Google Play Store - Pixel Device Brukere skal ha det som standard.
  2. Når den er installert, vil Google Photos be om tillatelse til å sikkerhetskopiere de forskjellige mappene online. Velg hvilke mapper du vil at den skal ha tilgang til på telefonen din, og så støtter den automatisk dem opp.
  3. Hvis du vil sikkerhetskopiere bilder for å frigjøre lagringsplass på telefonen din, vil du åpne Google Photos Free Up Space -fanen slik at appen sletter bilder den er sikkerhetskopiert fra enheten din for å gi deg litt mer rom.

Hvordan sikre at bildene dine blir lagret

Nå som du har gått gjennom sikkerhetskopieringsprosessen, er du sannsynligvis klar til å gå videre med en tilbakestilling av enheten din eller begynne å slette bilder. Det er godt å sjekke at alt lagres sikkert i Google -bilder før du gjør noen endringer.

Google -bilder kan være vanskelig fordi det kan vise bildene dine i appen, men de kan ikke lagres ennå ennå. For å bekrefte at alle bildene dine er lagret, gjør dette:

  1. Åpne Google Photos-appen og trykk på profilikonet i øverste høyre hjørne.
  2. I menyen som vises, vil du se hvor mange bilder som ennå ikke har sikkerhetskopi. Hvis dette nummeret er null, lagres alt på enheten din i Google -bilder. Hvis denne menyen viser at noen bilder ennå ikke har sikkerhetskopi, må du sørge for at du er koblet til WiFi (med mindre du har slått på mobildata) og vent litt lenger.

Google Photos Backup -innstillinger

Google tilbyr noen få sikkerhetskopieringsinnstillinger for å hjelpe forbrukerne med å tilpasse opplevelsen. Kanskje du vil bevare mobildataene dine; Kanskje det er viktigere å sikre at alt umiddelbart blir sikkerhetskopiert. Uansett hva du trenger, vil denne delen lære deg om Backup -innstillinger for Google Photo.

Slik får du tilgang til Google Photos -innstillingene dine:

  1. Åpne Google -bilder og trykk på profilikonet ditt i øverste høyre hjørne.
  2. Trykk på Sikkerhetskopiering og synkroniser.
  3. Nå vil du se forskjellige sikkerhetskopieringsalternativer å velge mellom.

På back up & sync -siden kan du velge disse alternativene:

  • Last opp størrelse - Du kan lagre lagring ved å velge Lagringssparer (16MP, HD Video, og skriver ut opp til 24x16 i.). Eller, Original kvalitet (Full oppløsning og større utskrifter).
  • Bruk av mobildata - Velg Dataprense for sikkerhetskopi (Ingen data, 5MB, 10MB, 30MB eller ubegrenset). Du kan også bytte Sikkerhetskopier videoer over data Bytt for å tillate video -sikkerhetskopierte utenfor WiFi eller Sikkerhetskopierer mens du streifer å ta sikkerhetskopi av bilder og videoer mens du streiferer. Husk at valgene dine i denne delen kan påvirke mobiltatens regning.
  • Enhetsmapper - Den mobile enheten din kan automatisk opprette mapper for å organisere bildene dine (Facebook, fotoredigeringsapper osv.). Veksler alternativene ved siden av mappene du vil kategorisere bilder i Google -bilder.

Google Photos Backup Vanlige spørsmål

Her er svarene på flere av spørsmålene dine om Google -bilder.

Hvordan henter jeg bildene mine fra Google -bilder?

Når alt er sikkerhetskopiert, er det enkelt å få tilgang til bildene dine. Du må åpne Google Photos -appen og logge på ved hjelp av den samme Gmail -kontoen der alt ble lagret.

Når du er logget inn, bør du se alle bildene dine i Google Photos -appen. Trykk på et bilde eller et album og velg "Delikonet" for å sende bildene til en annen person eller lagre det et annet sted.

Kan jeg lagre alle Google -bilder på telefonen min på en gang?

Ja. Enten du bruker en iOS- eller Android -enhet, kan du lagre alle bildene dine, men det vil ta litt tid. iOS-brukere må trykke langs et bilde for å sette i gang alternativet for å velge bilder. Trykk deretter på iOS -delikonet for å lagre alle valgte bilder på enheten din.

Android -brukere må følge en lignende prosess som iOS. Ved hjelp av Android Share -ikonet kan du lagre på enheten din eller dele bildene med en annen skytjeneste eller kontakter.

Koster Google Photos penger?

På en gang tilbød Google gratis ubegrenset fotooppbevaring. Dessverre, i 2022, begrenser Google gratis lagring til bare 15 GB. Selv om kostnadene for å lagre de mest dyrebare bildene og videoene dine er lett berettiget, vil brukere i dag måtte registrere seg for et abonnement for mer lagring.

Google belaster $ 1.99/mo. for 100 GB plass, $ 2.99/mo. for 200 GB, og $ 9.99/mo. for 1TB lagring.


Avslutningsvis gjør Google Photos det enkelt å holde alle viktige bilder sikkerhetskopiert, men sjekk alltid for å sikre at alle bilder ble lastet opp til skyen. Noen ganger kan det fremdeles lastes opp filene, men det ser ut som om de allerede bor på bilder. Nå som du vet hvordan du kan sikkerhetskopiere bildene dine riktig, hvorfor ikke dra nytte av gratis lagring som er tilgjengelig med en Google -konto?