Hvordan du automatisk registrerer alle zoommøter

Hvordan du automatisk registrerer alle zoommøter

Mange fjernarbeidende team er avhengige av Zooms møteopptak for å se på viktige diskusjoner og sikre at selskapets mål er på linje med alle ansatte. Av denne grunn er automatisk innspilling en viktig funksjon som sikrer at du ikke tilfeldigvis glemmer å trykke på opptaksknappen og miste all den verdifulle informasjonen.

Heldigvis kan du automatisk registrere møter på zoom. Denne artikkelen vil gjennomgå alle de forskjellige metodene for å sikre at zoommøtet ditt er sømløst.

Aktiver automatisk opptak lokalt og på sky

Zoom letter automatiske lokale og skyopptak. Lokal opptak er tilgjengelig for gratis brukere og betalte abonnenter, men gratis brukere kan bare registrere og lagre filer på sin PC, bærbare eller Mac. Innspillingen kan fange opp møtets video og lyd, deltakernes navn, tidsstempler og andre elementer personopptaket kan se.

På den annen side kan betalte abonnenter (Pro, Business and Education -kontoer) registrere møtene og webinarene ved å bruke Zoom -appen på Android- eller iOS -enhetene sine og lagre dem i skyen. I tillegg kan de registrere den aktive høyttaleren, galleririsningen, delt skjerm og bruke lydtranskripsjon og andre skyopptakalternativer.

For alle kontobrukere

Zoom lar deg legge til flere brukere i zoomkontoen din og tildele dem forskjellige roller (eier, admin eller medlem). Når det er sagt, kan du bare tillate automatisk opptak til alle brukere av en konto hvis du er en administrator med muligheten til å redigere kontoinnstillinger.

For å gjøre det, følg disse trinnene:

  1. Logg på kontoen din på Zooms nettportal.
  2. Under navigasjonsmenyen velger du “Innstillinger.”
  3. Klikk på "Innspillings" -delen.
  4. Trykk på den bevegelige knotten ved siden av "Automatic Recording" for å aktivere innstillingen.
  5. Bekreft popup-verifiseringen ved å velge "Aktiver.”
  6. Avhengig av abonnementet ditt, kan du velge å "registrere i skyen" eller "registrere på den lokale datamaskinen.”Sørg for å aktivere“ Vert kan pause/stoppe bilopptaket i skyen ”hvis du velger skyopptak.

Merk: For skyopptak er det en 150-fils grense per live-økt. Du oppretter en ny fil ved å stoppe og starte en ny innspilling, ikke ved å ta pause. Pluss at skyopptak vanligvis tar dobbelt så mye innspilt tid til å behandle en innspilling.

For gruppebrukere

Du kan også aktivere automatisk innspilling av en gruppe brukere. Slik gjør du det:

  1. Logg på kontoen din på Zooms nettportal.
  2. Klikk "Brukeradministrasjon" i navigasjonsmenyen.
  3. Trykk på “Grupper.”
  4. Velg navnet på gruppen du ønsker å tillate automatisk opptak til.
  5. Gå til “Innspilling.”
  6. Aktiver "Automatisk innspilling" ved å tappe den bevegelige knotten.
  7. Bekreft endringen ved å klikke på "Aktiver" hvis det vises en popup-verifisering.
  8. Velg mellom “Record på den lokale datamaskinen” og “Record in the Cloud.”Sørg for å aktivere“ Vert kan pause/stoppe bilopptaket i skyen ”hvis du velger skyopptak.
  9. Bekreft valgene dine ved å trykke på “Lagre.”

Merk: Hvis du ønsker å være den eneste som kan endre disse innstillingene, kan du klikke på låsikonet og deretter "Lås.”

For deg selv

Hvis du automatisk vil registrere møter eller webinarer bare for deg selv, følg bare disse trinnene:

  1. Logg på kontoen din på Zooms nettportal.
  2. Trykk på “Innstillinger” i navigasjonsmenyen.
  3. Gå til “Innspilling.”
  4. Aktiver "Automatisk innspilling" ved å tappe den bevegelige knotten.
  5. Aktiver innstillingen i popup-menyen.

Merk: Hvis alternativet er i grått, betyr det at administratoren din har låst alternativet for din gruppe eller konto. For å aktivere det, må du kontakte zoomadministratoren din.

  1. Velg mellom “Record på den lokale datamaskinen” og “Record in the Cloud.”Sørg for å aktivere“ Vert kan pause/stoppe bilopptaket i skyen ”hvis du velger skyopptak.
    .

Merk: Den nye innstillingen vil bare gjelde for dine fremtidige møter. Hvis du vil aktivere denne innstillingen som allerede planlagte møter og møter under din personlige møte -ID, må du slå på den automatiske innspillingen manuelt for hvert møte.

For individuelle møter

Følg disse trinnene for å aktivere automatisk innspilling for et bestemt møte:

  1. Logg inn på zoomkontoen din på Zooms nettportal.
  2. Gå til "møter" i navigasjonsmenyen.
  3. Velg "møte" under delen "kommende". Du kan også klikke på "Planlegg et møte.”
  4. Hvis du velger det første alternativet, klikker du på "Rediger" neste.
  5. Finn "alternativer" og trykk på avkrysningsruten ved siden av "Registrer møte automatisk.”
  6. Her kan du velge mellom å lagre innspillingen "på den lokale datamaskinen" eller "i skyen.”

Merk: Aktivering av automatisk opptak for et individuelt møte er tilgjengelig selv om innstillingen ikke er aktivert av administratoren.

Uten verten

Alternativet til automatisk å registrere alle zoommøter uten verten er bare tilgjengelig for skyopptak. For å registrere et møte i skyen uten verten, må du aktivere automatisk skyopptak som beskrevet ovenfor eller aktivere alternativet "Bli med før vert" før du planlegger et møte.

Hvis du vil spille inn lokalt uten en vert, må de gi deg tillatelse til det eller sette deg opp som en alternativ vert.

Vanlige spørsmål

Hvordan deaktivere automatisk opptak på zoom

Du kan stoppe automatisk å registrere zoommøter og webinarer ved å følge trinnene som er beskrevet ovenfor.

Når starter automatisk opptak i zoom?

Automatisk skyopptak i Zoom vil starte når verten blir med på møtet. Verten kan også starte automatisk skyopptak ved å bruke "La deltakerne bli med når som helst", som lar deltakerne bli med i møtet eller webinaret før verten. For lokalt innspilling vil zoommøtet bare begynne å bli spilt inn når verten blir med.

Kan du dele zoomopptak?

Du kan dele lokale zoomopptak ved å laste dem opp til Dropbox, Google Drive eller andre tredjeparts lagringsplattformer. Når det gjelder skyopptakene, kan du dele dem ved å sende lenken til andre brukere. Du kan angi et passord for å begrense tilgangen til lenken, dele det med alle eller bare med bestemte personer, angi en utløpsdato og la andre redigere, laste ned eller se utskriften til videoen/lyden hvis det er en.

Kan andre se at jeg spiller inn et zoommøte?

Zoom informerer alltid alle deltakerne om at et møte eller webinar blir spilt inn. For stasjonære brukere vil dette bli vist i form av en ansvarsfraskrivelse som spør om du vil fortsette til et møte som blir registrert eller permisjon. For mobile brukere vil det være en lyd i begynnelsen som indikerer at møtet blir registrert eller et ansvarsfraskrivelse for samtykke som ber dem presse “1” hvis de vil bli med på et innspilt møte.

Effektivisere zoommøtene dine med automatisk innspilling

Automatisk å registrere alle zoommøtene og webinarene dine sparer deg for tid og krefter på å aktivere innstillingen før hvert møte. Ved å følge instruksjonene i denne artikkelen, har du ett mindre element på oppgavelisten og trenger ikke å bekymre deg for å glemme å trykke på opptaksknappen før møtet ditt starter.

Har du allerede spilt inn et zoommøte? Fulgte du trinnene fra denne artikkelen for å aktivere den automatiske innspillingsinnstillingen? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor.