Hvordan du kan fjerne gjenvinning i Snapchat

Hvordan du kan fjerne gjenvinning i Snapchat

Snapchat fører oversikt over alle du knipser, chatter med eller legger til "gjentar" -delen. Imidlertid kan denne posten noen ganger være upraktisk å opprettholde, hovedsakelig hvis du snakker med mange mennesker eller det er en plate du ikke vil ha en betydelig annen å se.

Mens noen kan få trøst for å vite at appen automatisk slammer seg og chatter, vet andre at det alltid er en plate.

Finn ut hvordan du kan fjerne gjenforsker fra Snapchat -historien din og tørk av skifer ren.

Hvordan du kan fjerne gjentagelser fra Snapchat på iPhone

Å tømme "recents" -delen fra Snapchat innebærer å fjerne historien din. Hvis du ikke har en "historie" -seksjon, har du heller ingen "gjentar" å liste opp. Begynn med å tømme samtalene dine:

  1. Åpne “Snapchat -app.”

  2. Trykk på “Gearikon” (Innstillinger).

  3. Bla ned til “Kontohandlinger” Seksjon og velg “Tydelige samtaler.”

  4. Slette individuelle samtaler ved å trykke på “X” Til høyre for hver samtale

  5. Fjern alle samtaler på en gang ved å trykke på "Klar" Alternativ nær toppen av skjermen (valgfritt)

  6. Du kan også gjøre en grundigere rengjøring ved å slette Snapchat søkehistorikk. Gå til “Profilskjerm” og trykk på “Gearikon” (Innstillinger).

  7. Trykk på "Slett søkehistorikken.”

  8. Bekreft handlingen ved å tappe "Klar.”

Hvordan du kan fjerne gjentagelser fra Snapchat på Android

Din SNAPCHAT "Recents" -delen er ganske enkelt en liste over appaktiviteten din, fra samtaler til Snaps. Du kan ikke slette listen, men kan slette samtaler og søkehistorikk.

For å slette gjenvinner Snapchat -samtaler:

  1. Åpen “Snapchat.”

  2. Trykk på “Gearikon” (Innstillinger) -menyen.

  3. Bla nedover og velg “Tydelige samtaler.”

  4. Trykk på “X” Ved siden av hver samtale du vil slette. Du kan også velge "Klar" alternativ nær toppen av skjermen for å slette dem alle.

For å slette Snapchat “Search” -historikk:

  1. Gå tilbake i “Innstillinger” Meny.

  2. Bla nedover og velg "Slett søkehistorikken.”

  3. Bekreft handlingen ved å tappe "Greit.”

Hvordan du kan fjerne gjentagelser fra Snapchat på Windows og Mac

Hvis du har tilgang til Snapchat på en Windows eller Mac, gjør du det sannsynligvis gjennom en emulator. Det er ingen annen måte å betjene appen uten Android eller iOS. Og i motsetning til andre apper for sosiale medier, har den ikke en dedikert webside for nettlesere.

Du kan prøve. Snapchat er til bruk på en mobil enhet, så emulatorsimuleringen kan bli litt "iffy.”Hvis dette ikke fungerer, kan det hende du må ta tak i mobilenheten din og prøve å fjerne gjenvinning av den gammeldagse måten.

Hvordan tømme gjenstander og beste venner på Snapchat

Snapchat "beste venner" er ganske enkelt mennesker som appen ser deg samhandle med mest. De er merket med emojier etter at du har brukt litt tid på å samhandle med dem.

Som å tømme gjenvinning, tillater Snapchat ikke brukere å slette folk fra bestevenner. Du må gjøre det på en rundkjøringsmåte. Her er noen alternativer:

  • Samhandle med dem mindre.
  • Øk nivåene av interaksjon med andre mennesker, så et annet navn erstatter deres.
  • Slutt å sende og motta snaps med personen.
  • Blokkere og fjerne blokkering av dem på appen for å tilbakestille poengsummen.

Hvis du vil gå den ekstra milen og fjerne recents -delen som de kan vises i, kan du slette samtalene og søkehistorikken din.

Snapchat recents Vanlige spørsmål

Hva som nøyaktig betyr at striper og gjentagelser betyr på Snapchat?

Har du sett brannemojiene ved siden av en venns navn? Det betyr at du og vennen din er på et snapsstreak. SnapStreaks skjer når du og den vennen smeller sammen i over tre dager på rad, mindre enn 24 timer mellom hvert snap. Chatter teller ikke når du samler poeng mot en snapsstreak. På den annen side er Recents en liste over alle du noen gang har samhandlet med eller lagt til, inkludert gjennom snaps og chatter. Tenk på det som en virtuell utklippsbok av alle dine Snapchat -interaksjoner, mens streker minnes en mer spesifikk type interaksjon.

Hvordan ser du på gamle Snapchat -samtaler?

Snapchat auto-slettes chatter sendte en-til-en rett etter at begge brukerne åpnet dem og forlater chatten. Du har opptil 24 timer hvis du endrer slette regler i chatinnstillingene, men det er det. Serverne for appen automatisk sletter eventuelle uåpnede chatter etter 30 dager. Du kan imidlertid bevare/lagre dem ved å trykke og holde chatten. Derfor kan du ikke lese gamle samtaler med mindre du allerede har reddet dem innen den tildelte tiden.

Hvordan tømmer du Snapchat -historien din?

For å tømme Snapchat -historien din, gå til "Innstillinger" -menyen ved å tappe på "Gearikonet" på "Profil" -skjermen. Bla nedover og velg “Fjern søkehistorikk” og bekreft handlingen.

Hvor lenge blir gjentar seg på Snapchat?

Snapchat recents forblir så lenge du har en konto. Appen registrerer alle interaksjonene selv om de faktiske snaps og chatsene er lenge borte.

Vær forsiktig med hvordan du knipser

En av fordelene ved å bruke Snapchat er de flyktige interaksjonene, men husk at alle data blir registrert. Og du kan ikke alltid trykke på en sletteknapp for å ta den tilbake.