Hvordan slette venner i Snapchat

Hvordan slette venner i Snapchat

Hvis du bruker Snapchat mye, har du kanskje mottatt invasive snaps fra folk du ikke liker. Hvis det er tilfelle, trenger du enten fjerne eller blokkere dem fra vennens liste. Heldigvis er det flere måter å slette venner på Snapchat.

I denne artikkelen lærer du alt du trenger å vite.

Fjerne venner fra Snapchat

Det er to hovedmåter å fjerne uønskede profiler fra vennens liste. Den ene er å gå direkte til vennens liste. Den andre innebærer å fjerne venner fra leverte snaps. Det er viktig å nevne at Snapchat ikke tillater deg å slette flere venner på en gang. Hvis mer enn én person bugner deg, kan dette være tidkrevende.

Slik fjerner du en venn fra Snapchat ved å bruke telefonappen:

  1. Logg inn på Snapchat og velg profilbildet ditt. Du finner dette i øverste venstre del av skjermen.
  2. Velg alternativet “My Friends”.
  3. Fra vennelisten, trykk og hold ned profilen du vil fjerne fra listen.
  4. Naviger til “Administrer vennskap”
  5. Velg "Fjern venn", og bekreft til slutt handlingen ved å velge "Fjern.”

Når handlingen er fullført, vil du ikke legge merke til personen i vennens liste lenger.

Alternativt kan du også fjerne venner fra Snapchat på denne måten:

  1. Velg chat -boblealternativet i den nedre verktøylinjen etter å ha kommet inn i Snapchat.
  2. Med chatlisten din åpen, finn profilen du vil fjerne fra de nylige samtalene dine.
  3. Hold ned profilen, og velg alternativet Three Dots.
  4. Velg "Administrer vennskap"
  5. Velg "Fjern venn" og bekreft deretter ved å velge "Fjern.”

Snapchat -appen din vil støtte en av metoden for å bli kvitt venner, så det handler om hva som er lettere for deg. Før du går videre, må du bli informert om at å fjerne en venn ikke betyr at du ikke vil motta snaps fra dem. Det betyr bare at de ikke vil kunne se historiene dine. Imidlertid kan du fremdeles ta andre skritt for å sikre ditt privatliv.

Sette profilen din til privat på Snapchat

Å fjerne eller "slette" noen fra vennelisten din vil bare hindre dem i å sende deg snaps hvis du bruker personvernalternativet i Snapchat. Slik gjør du det:

  1. Velg "Innstillinger" som ligger på profilen din.
  2. Herfra kan du velge alternativet "Personvernkontroll".
  3. Velg alternativet "Kontakt meg".
  4. Veksle alternativet fra “alle” til “Mine venner” og velg deretter “Tilbake.”

Snapchat tar personvern på alvor. Blant personverninnstillingsalternativene kan du også velge hvem som kan se historien din, se din beliggenhet og sende deg hvilken som helst form for varsel. Hvis det er andre personverninnstillinger du vil adressere, kan du justere dem gjennom de to første trinnene som er skissert ovenfor.

Blokkerer noen på Snapchat

Å surfe på innstillingene og justere personvernparametere kan være upraktisk. Hvis du vil ha en ren og enkel måte å gjøre noen usynlige på din Snapchat, ville den enkleste metoden være å blokkere dem.

Når du blokkerer noen, vil profilen din forsvinne helt fra grensesnittet, og det samme vil være fra din. Du har ingen måte å kontakte hverandre gjennom plattformen.

Slik blokkerer du en person på Snapchat -appen:

  1. Velg søkealternativet øverst på venstre hjørne av Snapchat -grensesnittet.
  2. Skriv inn brukernavnet til personen du vil blokkere. Når profilen deres vises, skriv den inn.
  3. Velg profilbildet deres. Dette vil åpne en prat med den aktuelle profilen. Velg Three-Dots-menyen i øvre høyre hjørne av skjermen.
  4. Velg "blokker" fra rullegardinmenyen ", og bekreft deretter handlingen.

Personen vil ikke motta et varsel fra plattformen som du har blokkert dem. De kan imidlertid merke at du har forsvunnet fra interaksjonene deres.

Hvordan fjerne blokkering av noen på Snapchat

Noen ganger kan du ved et uhell blokkere feil person eller kanskje til og med ha et hjerteforandring. Heldigvis, når du blokkerer noen, betyr det ikke at profilen deres er borte for alltid.

Her er hva du skal gjøre hvis du vil fjerne blokkering av noen på Snapchat:

  1. Velg profilbildet ditt etter å ha lagt inn appen.
  2. Velg alternativet "Innstillinger" med en tannhjul og deretter "blokkert.”
  3. Finn personen du vil fjerne blokkeringen fra menyen, og velg "Ja" til å fjerne blokkeringen.

Når du fjerner blokkeringen av brukeren, kan de se profilinformasjonen din og kontakte deg basert på personverninnstillingene dine. Imidlertid vil en ublokket konto automatisk gå tilbake til å vises i vennelisten din. For å gjøre det, må du legge dem manuelt.

Legger til noen som en venn på Snapchat

La oss si at du vil at noen skal være venner med deg etter at du har fjernet blokkeringen av dem. Du må gå til profilen deres for å gjøre det. Å sende dem en venneforespørsel er en flott måte å vise at det ikke er noen harde følelser etter den tilfeldige blokkerende prøvelsen.

Slik sender du en venneforespørsel på Snapchat:

  1. Velg Forstørrelsesglasssøkikonet øverst i grensesnittet.
  2. Skriv ut brukernavnet til personen du vil sende en venneforespørsel til i søkefeltet.
  3. Deretter velger du Plus -ikonet for å sende dem en venneforespørsel.

Når du har gjort det, må du vente på at den andre brukeren skal bekrefte venneforespørselen din, og du kan begynne å knipse igjen.

Vanlige spørsmål

Kan jeg bli kvitt historier på Snapchat uten å blokkere en person?

Ja, du kan bli kvitt historier du ikke liker ved å "gjemme" dem. Du trenger ikke å blokkere dem nødvendigvis.

Vil uvennlig en person på Snapchat fjerne dem fra vennelisten min?

Ja, personen du er uvennlig vil bli slettet fra chatlisten din. Imidlertid vil de fremdeles kunne se samtalen deres med deg i chatlisten og kontakte deg.

Å rydde ut vennelisten din

Det er enkelt å slette venner fra Snapchat. Du kan gjøre det gjennom profilinnstillingene dine eller ved å finne dem i de nylige samtalene dine. Hvis du vil gå lenger, kan du justere personverninnstillingene dine eller blokkere dem. Heldigvis har Snapchat mye tilpassbare personvernparametere du kan endre, så det trenger ikke å komme til det.

Fant du det enkelt å fjerne en venn fra Snapchat -profilen din? Hva med å finne personvernspesifikasjonene du trengte? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.