Hvordan slette søkehistorikk på Google -bilder

Hvordan slette søkehistorikk på Google -bilder

Google -bilder er ikke bare et praktisk sted å lagre og organisere bilder, men det er også en måte å dele og samhandle med andre brukere.

Noen ganger kan du komme over et uønsket bilde som vil forbli i historien din. Når det skjer, er det best å fjerne det for å forhindre at enhver ubehagelig situasjon utvikler seg, som å forklare hvorfor du har et visst bilde i Google Photos History.

I dette tilfellet er det best å fjerne historien og fjerne bildet fra aktivitetsloggen. Denne artikkelen vil forklare hvordan du gjør det.

Slett all Google -aktivitet

Den enkleste og sikreste måten å slette Google Photos -søkehistorikken på er å slette Google -kontos aktivitet i en viss periode. Imidlertid vil denne metoden fjerne alt du har gjort på ethvert Google -produkt.

Dette betyr at alle videoer du har søkt på YouTube, alle Google -bilder, Google Maps -lokasjoner og forskjellige andre ting som for øyeblikket er logget på Google -kontoen din, vil forsvinne.

Sørg derfor for at du tar sikkerhetskopi av alt du trenger før du fortsetter. Eller velg kort tid som ikke vil påvirke for mye på de andre aktivitetene dine. For eksempel å velge å fjerne bare en times historie (der du har samhandlet med det bestemte Google -bildet) vil sannsynligvis lagre flertallet av viktige data.

Følg disse trinnene for å slette all Google -kontoaktiviteten din:

  1. Gå til Googles aktivitetsside fra nettleseren din.
  2. Logg på med kontoens legitimasjon. Sørg for å bruke Google -kontoen du har samhandlet med bildet.
  3. Klikk på Mer Ikon (tre vertikale prikker) ved siden av søkefeltet.
  4. Plukke ut Slett aktivitet av Fra rullegardinmenyen.
  5. Velg ønsket periode fra alternativene til venstre.
    • Velge Hele tiden Alternativet vil slette alle elementene du noen gang har samhandlet med via apper som er koblet til Google -kontoen din.
    • Det er tryggere å velge heller Siste time Hvis du har samhandlet med bildet i løpet av den tiden, eller en Tilpasset rekkevidde periode. Imidlertid vil dette alternativet bare tillate deg å velge en periode på dager. Du kan ikke velge en timeperiode.

Når du har valgt en periode, er det bare å bekrefte valget ditt, og bildet forsvinner fra historien.

Slette individuell aktivitet

Hvis du vet det nøyaktige øyeblikket av samspillet ditt med det uønskede Google -bildet, kan du slette denne interaksjonen fra aktivitetsloggen din.

  1. For å gjøre dette, trenger du bare gå til Googles aktivitetsside og finne det elementet fra strømmen på startskjermen. Du kan også søke i varen ved å skrive et nøkkelord eller en dato.
  2. Når du gjør det, bare klikker du på Mer Ikon (tre horisontale prikker) ved siden av interaksjonen og klikk Slett.

Klar cache og lagring fra Android -appen

Hvis du har en Android, kan du fjerne lagring og hurtigbuffer fra appens innstillinger. Dette vil fjerne appens historie. For å gjøre dette, må du følge disse trinnene:

  1. Gå til Innstillinger appen til enheten din.
  2. Åpne Apper meny, den kan også oppføres som Applikasjonsinformasjon eller applikasjoner.
  3. Bla på listen og trykk på Bilder.
  4. Velg Oppbevaring meny under Bruk seksjon.
  5. Trykk Slett data eller Administrer plass For å fjerne dataene.
  6. Trykk Tøm cache, også.

Dette vil slette hele historien til appen din.

Merk: Du må logge på Bilder -appen igjen etter at du har utført denne metoden. Forsikre deg derfor om at du har alle legitimasjonene dine å hånden før du fortsetter.

Det som er bra med denne metoden, er at du bare vil fjerne historien til bildene -appen. I motsetning til den nevnte metoden, vil all annen Google -aktivitet forbli intakt. På den annen side vil den fjerne hele apphistorikken fra telefonen, og det er ingen måte å begrense den bare til en viss tidsperiode.

Deaktiver appen (tilbakestilling av fabrikken)

I noen tilfeller vil appen ikke tillate deg å tømme cache eller historie. Det er en måte å komme seg rundt på dette, men det krever at du utfører en tilbakestilling av fabrikken av appen.

For å gjøre dette, bør du:

  1. Følg de fire første trinnene i seksjonen over, til du får tilgang til Bilder appinformasjonsskjermbilde.
  2. Trykk på Deaktiver knapp øverst på skjermen. En dialogboks vil vises og ber deg om avgjørelsen.
  3. Velge Deaktiver app. Når du har utført denne kommandoen, vil appen glemme alle dataene og interaksjonene du hadde med den. Dette vil fjerne søkehistorikken din fullstendig.
  4. trykk Muliggjøre knapp, det skal være på samme sted hvor Deaktiver Tidligere var. Hvis du ikke gjør dette, vil appen forbli deaktivert, og du vil ikke kunne bruke den.
  5. Når du har gjort dette, må du logge på kontoen din igjen. All videre aktivitet vil igjen forbli i lagring av appen til du bestemmer deg for å fjerne historien igjen.

Hold historien din for deg selv

Å slette Google -aktiviteten din skal alltid være en siste utvei. Hvis du bruker en delt konto, er det alltid bra å fjerne alle spor som kan forstyrre personvernet ditt, som vanligvis inkluderer Google Search, Videos og Google Photos.

Imidlertid, hvis du bruker en privat konto, ville det være bedre å holde den beskyttet og sikret, i stedet for å tømme aktivitetsloggen din og risikere tap av data i prosessen.

Hvilken metode foretrekker du å tømme Google Photos -aktiviteten din? Hvorfor? Del dine erfaringer i kommentarfeltet nedenfor.