Hvordan skjule gjensidige servere i uenighet

Hvordan skjule gjensidige servere i uenighet

Hvis personvern er en av dine bekymringer for uenighet, kan du synes det er en god idé å skjule gjensidige servere. Dessverre er dette alternativet ikke tilgjengelig - gjensidige servere kan ikke skjules som standard. Det er imidlertid noen løsninger som kan hjelpe deg med å holde personvernet ditt.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan skjule gjensidige servere på Discord.

Hvordan skjule gjensidige servere på uenighet

Som nevnt er det å skjule gjensidige servere støttet på Discord. Men hvis du er fast bestemt på å holde uønsket oppmerksomhet borte fra serverlisten din, kan du kategorisere serverne dine i mapper og i utgangspunktet skjule dem for andre mennesker.

Slik gjør det:

  1. Åpne Discord -appen.
  2. Gå til “+” -ikonet, som ligger nederst på serverlisten din.
  3. Velg "Opprett min egen" -server.
  4. Navngi serveren som du ønsker.
  5. Dra hver gjensidige server du vil bli gjemt i den nyopprettede serveren.
  6. Kollapser serveren ved å klikke på pilen ved siden av navnet.

På denne måten vil du skjule gjensidige servere fra serverlisten din. Når det er sagt, vil du kunne se dem ved å utvide kategorien. Du kommer også til å motta varsler og meldinger fra gjensidige servere.

Hvordan skjule gjensidige servere på uenighet i mapper

Du kan også skjule de delte serverne fra andre ved å sette dem inn i en mappe og endre mappens farge for å matche uenighetsbakgrunnsfargen.

Dette er trinnene å følge:

  1. Velg en server du vil skjule og dra den til en annen for å opprette en mappe.
  2. Høyreklikk på mappen.
  3. Gå til "mappeinnstillinger.”
  4. Velg fargen som samsvarer med Discord -bakgrunnsfargen.
  5. Endre fargeprofilen til disse gruppene for å matche mappens farge.

Ved å følge disse trinnene vil gjensidige servere i det minste være vanskelig å finne.

Hvordan dempe en server på uenighet

Hvis du vil dempe serveren, i stedet for å skjule den, er du heldig. Denne prosessen er grei:

  1. Høyreklikk på serveren du vil dempe for å få tilgang til flere alternativer.
  2. Klikk for å "Mute Server.”
  3. Velg “Til jeg slår den på igjen.”

Hvordan dempe flere servere samtidig

Ok, men hva om du vil dempe flere servere samtidig? Å dempe serverne dine lar deg skjule dem helt. Hvis du vil at de virkelig er borte, er det slik å gjøre det:

  1. Gå til serveren du vil dempe og trykke på den.
  2. I rullegardinmenyen velger du “Skjul dempede kanaler.”

Og det er det. Dine utvalgte servere er nå dempet.

Hvordan skjule Discord sidefeltet

DM -sidefeltet eller panelet i den nye Discord Desktop -versjonen kan virke for stor og invasiv for noen brukere. Hvis du er en av dem, gjør du følgende for å skjule sidefeltet:

  • Gå øverst til høyre på brukergrensesnittet og klikk på ikonet ved siden av “Legg til venn.”

Sidefeltet ditt er nå skjult.

Hvordan se hvilke uenighetsservere noen bruker

Den enkleste måten å identifisere hvilke uenighetsservere noen bruker er å sjekke listen over gjensidige servere. Dessverre er dette begrenset til de serverne som både du og vennen din er medlemmer av. For å gjøre det, følg disse instruksjonene:

  1. Åpne Discord -appen.
  2. Gå til “venner.”
  3. Høyreklikk på vennens navn eller bildet.
  4. Gå til “Profil.”
  5. Klikk på “Mutual servere.”

Vær oppmerksom på at det ikke er noe forhåndsvisningsalternativ, og at du må registrere deg for å få tilgang til innholdet på en Discord Server. Derfor har du bare tilgang til serverne som du og vennen din er medlemmer av.

Hvordan blokkere noen på en gjensidig server på Windows eller Mac

Følg disse trinnene for å blokkere noen på en gjensidig server på Windows eller Mac:

  1. Åpne Discord -appen.
  2. Gå til den gjensidige serveren eller personlig chat med brukeren du vil blokkere.
  3. Klikk på navnet deres eller profilbildet.
  4. Hold musen over avataren deres og velg “Vis profil.”
  5. Klikk på de tre prikkene.
  6. Velg “Blokk.”

Brukeren er nå blokkert.

Hvordan blokkere noen på en gjensidig server på Android eller iPhone

Det er også enkelt å blokkere noen på en gjensidig server ved hjelp av en Android- eller iPhone -enhet. Følg disse instruksjonene:

  1. Åpne Discord -appen.
  2. Gå til den personlige chatten med brukeren du vil blokkere eller din gjensidige server.
  3. Trykk på navnet deres eller profilbildet.
  4. Trykk på de tre prikkene i profilvinduet.
  5. Trykk på “Blokk.”

Den uønskede personen er nå blokkert.

Hvordan sjekke om noen blokkerte deg på uenighet

Hvis du mistenker at noen har sperret deg på Discord, er det en måte å sjekke uten å sende dem en melding. Du kan sende dem en venneforespørsel i stedet og se om den går gjennom. Dette er hvordan:

  1. Åpne Discord -app.
  2. Klikk på vennens meny.
  3. Velg “Legg til venn.”
  4. Skriv inn brukerens uenighetsbruker og tag.
  5. Klikk på “Send venneforespørsel.”

Hvis brukeren har blokkert deg, vil venneforespørselen mislykkes, og du vil ikke kunne legge dem til som en venn.

Generell informasjon om gjensidige servere

Her er generell informasjon om gjensidige servere som de fleste brukere kanskje ikke vet:

  • For å bli med i en gjensidig server på Discord, må du bli invitert av et eksisterende medlem. Hvis du ser en gjensidig server på noens profil som du er interessert i, kan du be dem om å invitere deg til å bli med.
  • Du kan ikke direkte invitere noen til en gjensidig server på Discord. Gjensidige servere er ganske enkelt servere som du og en annen bruker deler. Av den grunn må dere begge være medlemmer av serveren for at den skal være en gjensidig server. Du kan imidlertid dele en lenke til serveren med noen og invitere dem til å bli med på den.
  • Du kan fremdeles ha gjensidige servere med noen, selv om du blokkerer dem på uenighet. Du vil imidlertid ikke kunne se deres aktivitet på de gjensidige serverne, og de vil heller ikke kunne se aktiviteten din.
  • Du vil ikke kunne fortelle når noen forlater en gjensidig server på uenighet. Du vil bare kunne se aktiviteten deres når de er aktivt på nettet og deltar på serveren.
  • Discord tilbyr foreløpig ikke en måte å prioritere gjensidige servere i serverlisten din. Det du kan gjøre er å organisere serverlisten din ved å lage mapper og flytte servere inn i dem. På denne måten kan du holde serverne mer organisert.
  • Du kan ikke fjerne noen fra listen over gjensidige servere på Discord. Listen genereres automatisk.
  • Du kan imidlertid legge igjen en gjensidig server uten at den andre personen kjenner til uenighet. Når du forlater en server, vil andre medlemmer ikke motta et varsel om at du har igjen, og navnet ditt vil ganske enkelt forsvinne fra medlemslisten.

Vanlige spørsmål

Hva er gjensidige servere på uenighet?

Gjensidige servere er servere som du og en annen bruker har felles. Med andre ord, hvis du er medlem av en server og noen andre også er medlem av den samme serveren, har du en gjensidig server.

Viser Discord gjensidige servere?

Ja, men bare til brukere på samme server. De kan også se kallenavnet ditt, selv om annen informasjon ikke er tilgjengelig.

Kan folk som ikke er på samme server se aktivitetene mine?

Nei, de kan ikke. De kan bare se statusen din, musikken du lytter til, eller hva du strømmer på Twitch.

Når løsningen er den eneste veien å gå

Dessverre er det ingen enkel måte å skjule gjensidige servere på. Selv om mange brukere blir bedt om, vil inkludering av en slik funksjon sannsynligvis sette sikkerhet i fare og skape nye problemer. Men det burde ikke hindre deg i å prøve. Løsningene våre skal være en god vei å gå, i det minste til Discord kommer med et bedre alternativ.

Hvorfor vil du skjule gjensidige servere? Hvilken annen funksjon vil du se i uenighet? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor.