Hvordan man fjerner blokkering av noen på messenger

Hvordan man fjerner blokkering av noen på messenger

Facebook Messenger har blitt en av de mest populære chat -appene. Som vi forventer av en så populær plattform, kan du blokkere og fjerne blokkering av andre brukere. Mens du kan blokkere andre brukere på Facebook, tilbyr Facebook Messenger også funksjonen separat fra nettstedet for sosiale medier.

Hvis du ved et uhell blokkerer noen på Facebook Messenger eller tilgir dem for deres indiskresjoner, kan du enkelt fjerne blokkering av dem. Her er en rask guide for hvordan du kan fjerne blokkering av noen på Messenger, som dekker iOS, Android og nettlesere.

Mobile enheter (iOS & Android)

Facebook Messenger er tilgjengelig som applikasjon på Android- og iOS -enheter. Grensesnittet er ganske likt på iOS og Android. Imidlertid er det noen små forskjeller.

Hvordan du fjerner blokkering av noen på iOS

IPhone- og iPad -brukere kan følge disse trinnene for å fjerne blokkering av en annen bruker på Facebook Messenger:

  1. Åpne Facebook Messenger og trykk på profilikonet ditt i øvre venstre hjørne.
  2. Trykk på Personvern.
  3. Trykk på Blokkerte kontoer.
  4. Trykk på kontoen du vil fjerne blokkeringen.
  5. Trykk på Fjern blokkering av meldinger og samtaler.

Som med de fleste ting iOS, krever det ikke mye å utføre trinnene for å fjerne blokkering av noen.

Android

Hvis du har en Android -telefon eller nettbrett med Facebook Messenger -appen, følg disse trinnene for å fjerne blokkering av noen:

  1. Åpne Facebook Messenger og trykk på profilikonet ditt i øverste høyre hjørne.
  2. Bla ned til Preferanser på vei og trykk på Personvern.
  3. Trykk på Blokkerte kontoer.
  4. Trykk på kontoen du vil fjerne blokkeringen.
  5. Trykk på Fjern blokkering av meldinger og samtaler.

Som du kan se, er avblokkeringsprosessen ganske strømlinjeformet for både iOS- og Android -brukere.

Nettlesermetode

Hvis du foretrekker nettleserversjonen av Facebook Messenger, kan du følge disse trinnene for å fjerne blokkering av en konto:

  1. Bruk denne lenken til å logge direkte på Facebook Messenger. Du kan også åpne Facebook og trykke på Messenger -ikonet i øverste høyre hjørne.
  2. Trykk på de tre horisontale prikkene i pop-out-vinduet. Trykk deretter på Blokkinnstillinger.
  3. Du vil se en liste over brukere du har blokkert på Facebook. Men hvis du blar ned, kan du se listen over brukere du har blokkert på Messenger. Trykk Fjern blokkering Ved siden av brukeren du vil fjerne fra denne listen.

Nettleseren gjør det litt mer komplisert enn appversjonen av Facebook Messenger til å fjerne blokkeringskontoer. Men når du først har fått tak i det, er det enkelt nok.

Hvordan blokkere noen på messenger

Her er en rask oversikt over hvordan du blokkerer en bruker på messenger.

Messenger -app

Få tilgang til chatter og navigere til den du vil blokkere. Skriv inn chattråden og trykk på profilbildet av personen du vil blokkere. Sveip deretter ned og trykk på blokkering for flere alternativer.

Plukke ut "Blokkerer på messenger”I følgende vindu og bekreft valget ditt i popup-. Merk at denne handlingen ikke blokkerer den personen på Facebook.

Den andre måten å gjøre det på er å tappe på profilbildet ditt i chatter, velge mennesker og deretter blokkere. Trykk på “Legg til noen” og velg en person blant kontaktene dine.

Nettlesermetode

Det er to måter å blokkere en person på messenger her. Naviger til Blocking -fanen (som beskrevet ovenfor) og skriv inn kontaktnavnet i boksen ved siden av “Blokker meldinger fra.”

Et annet alternativ er å klikke på Messenger -ikonet, velg chattråden du vil blokkere, og klikk på girikonet. Velg blokkering for å fullføre prosessen.

ofte stilte spørsmål

Fortsett å lese hvis du har flere spørsmål om å fjerne blokkering av brukere på Facebook Messenger.

Hvis jeg blokkerer noen på facebook, blokkerer det dem også på messenger?

Ja. Hvis du velger å blokkere noen på Facebook, vil du automatisk blokkere dem på Facebook Messenger. Imidlertid, hvis du velger å blokkere noen gjennom Messenger, betyr det ikke nødvendigvis at de er blokkert på Facebook.

Vil meldingene mine dukke opp igjen etter at jeg fjerner blokkering av noen?

Hvis du blokkerer noen på Messenger, kan du fremdeles se alle meldingene du har sendt og mottatt. Dette betyr at du fremdeles kan se alt etter å ha blokkert den andre brukeren.

Alternativet til 'Fjern blokkering av meldinger og samtaler'Er gråtonet ut. Hva skjer?

Hvis du har fulgt trinnene ovenfor, men knappen "Unblock Messages and Calls" er gråt. Du kan trykke på alternativet 'Unblock on Facebook' for å begynne å kommunisere med den andre personen igjen.

Lås, lager, fjerning av blokkering

Så hvem tror du fortjener å bli blokkert eller blokkert? Del gjerne opplevelsen din med resten av samfunnet.